Boka ett äventyr

Boka en tid här. Du kan betala i förväg via våra bätsidor eller på plats i kiosken.

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Äventyr på repbanorna!

I äventyrsparken Huippu kan du balansera på repbanorna, krypa i tunnlar, klättra genom nät och gå på svängbroar på 4-18 meters höjd. Alla äventyrsbanor avslutas med en enorm linbana, varav den längsta är mer än hundra meter lång. Toppupplevelsen kulminerar i ett Tarzan-hopp som kittlar i botten av magen. Kom till topparna för att överträffa dig själv!

Läs mera

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Äventyrsminigolf

I äventyrsminigolf är banorna inte separata strukturer utan en del av landskapet. Utmaningar för spelaren erbjuds av banornas lutning och olika hinder - höjdpunkten är vattenhindret. Äventyrsminigolf inkluderar upplevelserika landskapselement. Äventyrsparken Huippus banor har rinnande vatten, och speciellt de minsta i familjen uppskattar färjeturen mitt i spelomgången!

Läs mera

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Rymningsspel utomhus

Lös spelets pussel på 60 minuter tillsammans med en grupp. Njut av glädjen av insikt och grupparbete i frisk luft och solsken!Spelen kan spelas vardagligt bland familjemedlemmar eller med vänner samt kollegor, men också som en tävling mellan grupper. Att gå framåt i spelet kräver framför allt kvickhet och logiska resonemang, men i centrum för allt är samarbete.

 

Läs mera

Verkkoseikkailu

Nätäventyr

Upplev trampolin lika nät förbundna med gångvägar på 10 meters höjd. Det finns bollar i olika storlekar i området, som du kan spela fritt med utan säkerhetssele, eftersom säkerheten garanteras av ett skyddsnät.

Äventyret passar bäst familjen minsta. Med slipper man direkt man kan gå.

 

Läs mera

 

GRUPPBOKNINGAR

Läs mera om möiligheterna på deras egna sidor:

Eller be om ett erbjudande från oss:

fråga oss mera: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.