Seikkailuminigolfissa väylät eivät ole irrallisia rakennelmia vaan osa maisemaa. Haasteita lyöjälle tarjoavat ratojen kaltevuus sekä erilaiset esteet − kohokohtana vesieste. Seikkailuminigolfiin kuuluvat elämykselliset maisemaelementit. Seikkailupuisto Huipun radalla on virtaavaa vettä, ja varsinkin perheen pienimmät arvostavat pelikierroksen puoliväliin sijoittuvaa lauttamatkaa!

 

Minigolf sopii kaikille ikään katsomatta. Mailoja on kolmea kokoa, ja kukin saa pelata tyylillään − vakavasti kisamielessä tai rennosti yksinkertaisesti kesästä ja yhdessäolosta nauttien.

Minigolf Huipussa

Minigolfin kesto 60 min

60 min

12 väylää

12 väylää

Vesialue

Vesialue

3 koon mailat - mailat myös perheen pienimmille

erikokoisia mailoja

Sopii 1-99v

2-99v

Minilauttamatka

Minilautta

Aukioloajat

Seikkailupuisto Huipun minigolf on avoinna samaan aikaan kuin yläköysiradatkin. Jos tahdot pelata illalla, kierroksen voi aloittaa vielä puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Tarkista tästä Seikkailupuisto Huipun aukioloajat.

Seikkailupuisto Huippuun rakennettavan seikkailugolfradan suunnitelma, jossa näkyy radan sijainti, vesialue ja rei’ät.

Otetaanko skaba?

Haasta parempi puoliskosi, anoppisi, isoäitisi tai vaikka pomosi puttauskisaan! Minigolf on leppoisa tapa viettää kesäpäivää yhdessä perheen, työ- tai opiskeluporukan tai kaverien kesken.

Otamme vastaan myös erilaisia isompia ryhmiä tiimi- tai virkistyspäivän viettäjistä koululaisiin, urheiluseuroihin, kaveriporukoihin ja polttariseurueisiin. Jos ryhmässänne on pelaajia yli 10, suosittelemme tekemään varauksen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tilauksesta järjestämme ryhmille myös golfkisan tuomareineen. 

Treffit viheriöllä

Tarjoa mielitietyllesi erä minigolfia! Pelatessa ei tarvitse miettiä, mitä sanoisi tai tekisi ja mihin kätensä panisi. Kun huomio on pelissä, juttu luistaa ja voi ottaa rennommin.

Nuori mies ja nainen seikkailugolf Huipussa. Nainen on polviseisonnassa ja ojentaa miehelle pallon.

Kuka puttaa tarkimmin?

Tehtäväsi on selvitä radan 12 reiästä mahdollisimman vähillä lyönneillä. Aina kannattaa yrittää parantaa omaa kärkitulostaan, mutta erityisen kilpailuhenkisiä puttaajia varten pidämme kirjaa kauden kovimmista suorituksista. Kesän top ten -lista on nähtävillä lipunmyynnissä.

Kokemus minigolfista lasten kanssa

"Tulee ihan mieleen ulkomaan lomareissut, koska huolitellut tämän tason elämysgolfit ovat Suomessa harvinaisia ja silmälle niin erilaisia. Lomafiilis!" Tätä mieltä on Kivaa tekemistä -sivuston porukka, joka kävi heinäkuussa 2019 tuoreeltaan testaamassa Huipun minigolfin. Toisaalta heille jäi myös elävästi mieleen pallon onkiminen vesiesteestä ja golfikierroksen puolivälin lauttamatka. Lue koko juttu.

Kuinka löydän perille Huippuun?

Seikkailupuisto Huippu sijaitsee Espoossa Leppävaaran urheilupuistossa. Seikkailupuisto Huipun sijainti kartalla ja tarkemmat saapumisohjeet.

Pelikierroksen jälkeen maistuvat viileät virvokkeet

Seikkailupuisto Huipun kioskista saa jäätelöä ja kylmiä virvoitusjuomia sekä kahvia ja teetä ja pikkupurtavaa.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa