Födelsedag på kommande? Ditt barns födelsedag är definitivt en av årets höjdpunkter, men ibland känns det som att tiden inte räcker till för att ordna en födelsedagsfest. Låt oss hjälpa till! Vi slänger ihop en Huippu-födelsedag i några minuter.

Vid Huippu kalaserna kan barn förvänta sig ett spännande äventyr i trädtopparna, nätparken eller en runda äventyrsminigolf, delade framgångsupplevelser och läckra godsaker. Du kan fokusera på att njuta av festen och glädjen hos barnen i topparna.

Födelsedagsaktiviteter

På Huippu erbjuder vi födelsedagsbarn aktiviteter som repäventyr, äventyrsminigolf eller nätäventyret. I repäventyret är höjdgränsen för födelsedagsbarn 120 cm, så repäventyret passar inte de minsta i familjen. Det finns ingen höjdgräns i äventyrsminigolfen eller nätäventyret, och du kan delta i båda bara du kan gå.

ala astepaeivae 800x600

Födisservering

Huippus äventyrskalas krönas av en gemensam matstund i födelsedagstältet. Till tälttet kan hämtas egen servering eller välja ett färdigt paket från oss.

Godsaker -paketet 

Godsaks paketer innehåller lösgodis, chips och saft.

Glass och godsaker -paketet

Glass och godsaker -paketet innehåller lösgodis, chips och saft samt Huippu-födisglass.

SPECIALKOST OCH DIETER

Våra färdiga paket är laktosfria, och du kan även få dem glutenfria utan extra kostnad. Om du vill ha cateringpaketet glutenfritt eller med specialkost, vänligen meddela oss vid bokning eller minst två dagar innan evenemanget via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Alla godsaker kan innehålla små mängder nötter.

Födelsedagsäventyrarna behöver med sig en vuxen övervakare

Oavsett om födelsedagsfesten innebär att klättra i trädtopparna eller spela äventyrsminigolf, behöver födelsedagshjälten och gästerna alltid minst en vuxen handledare med sig. Han ansvarar för att barnen följer parkens spelregler och instruktionerna från äventyrsguiderna. Handledaren kan komma in i parken utan kostnad.

Hur länge tar Huippus kalas?

Till festen gäller det att boka tid beroende på aktiviteten:

  • Repäventyr: 2,5 timmar
  • Nätäventyr: 1,5 timmar
  • Äventyrsminigolf: 1,5 timmar

Exempeltidtabell, repäventyr:


14:00 start-introduktion
14:30 äventyr i topparna
16:00 serveringi tältet
16:30 festen tar slut

Tulostettavat kutsukortit

Här kan du ladda ner inbjudningskort för ditt kalas:

Avboknings villkor

Huippus födelsedagspaket kan bokas åt minst 6 firare, födelsedagshjälten inkluderat.

Vi ber er konfirmera firarnas mängd senast fem dagar före överänskomna datumet för kalaset. Grunden för fakturan är mängden firare som har anmälts fem dagar före kalaset.

Bokningen kan avbokas utan kostnader senast fem vardagar före kalasets tidpunkt.

pojat 6v kyparat paassa kaulakkain3

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa