I äventyrsminigolf är banorna inte separata strukturer utan en del av landskapet. Utmaningar för spelaren erbjuds av banornas lutning och olika hinder - höjdpunkten är vattenhindret. Äventyrsminigolf inkluderar upplevelserika landskapselement. Äventyrsparken Huippus banor har rinnande vatten, och speciellt de minsta i familjen uppskattar färjeturen mitt i spelomgången!

 

Minigolf passar alla, oavsett ålder. Det finns tre storlekar av klubbor, och alla kan spela i sin egen stil - seriöst tävlande eller avslappnat och helt enkelt njuta av sommaren och vara tillsammans.

Öppethållningstider

Äventyrsparken Huippus minigolf är öppen samtidigt som höghöjdsbanorna. Vill du spela på kvällen kan du börja omgången en halvtimme innan stängningstid. Se öppettiderna för Seikkailupuisto Huipu här.

Seikkailupuisto Huippuun rakennettavan seikkailugolfradan suunnitelma, jossa näkyy radan sijainti, vesialue ja rei’ät.

Ska vi ta en tävling?

Utmana din bättre hälft, din svärmor, din mormor eller till och med din chef till en puttingtävling! Minigolf är ett avkopplande sätt att tillbringa en sommardag tillsammans med familjen, jobbet eller studiegruppen eller vänner.

Vi välkomnar också olika större grupper, från de som firar lag- eller fritidsdagar till skolbarn, idrottsföreningar, kompisgäng och svensexor. Om det finns fler än 10 spelare i din grupp rekommenderar vi att du gör en bokning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. På begäran anordnar vi även en golfturnering med domare för grupper 

Dejt på greenen

Bjud din omtyckta en omgång minigolf! När du spelar behöver du inte tänka på vad du ska säga eller göra och var du ska lägga handen. När uppmärksamheten ligger på spelet glider saker och ting och du kan ta det mer avslappnat

Nuori mies ja nainen seikkailugolf Huipussa. Nainen on polviseisonnassa ja ojentaa miehelle pallon.

Vem puttar nogrannare?

Din uppgift är att ta dig igenom banans 12 hål med så få slag som möjligt. Det är alltid värt att försöka förbättra ditt eget toppresultat, men för speciellt tävlingsinriktade putters håller vi ett register över säsongens svåraste prestationer. Sommarens tio-i-topp-lista finns i biljettkassan.

Erferenheter av mingolfen med barn

"Det påminner mig om semesterresor utomlands, eftersom välskötta upplevelsegolfbanor på denna nivå är sällsynta i Finland och så annorlunda för ögat. Semesterkänsla!" Detta menar teamet från webbplatsen Fun things to do, som besökte Huipus minigolf i juli 2019 efter sitt besök. Å andra sidan mindes de också tydligt hur de metade bollen från vattenhindern och färjeturen halvvägs genom golfrundan. Läs hela artikeln

Hur hittar du fram till minigolffen

Äventyrspark Huippu finns i Albergas idrottspark. Äventyrspark Huippu på kartan och nogrannare ankomst instruktioner

Efter rundan smakar det bra med något kallt

På äventyrpark Huippus kiosk får man glass, läsk, te, kaffe samt annat smått och gott.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa