En resa till- eller idrottsdag i Huippu är skolårets bästa dag!a

En klassresa eller idrottsdag på Huipu erbjuder spänning, upplevelser och gruppsammanhang i höga höjder! Delade upplevelser av spänning och framgång höjer den kollektiva andan. Under en spännande och rolig situation rör sig hela gruppen som obemärkt. Äventyrsparken Huippu är lätt att ta sig till från Esbo, Helsingfors, Vanda och närliggande kommuner, eftersom den ligger längs smidiga trafikförbindelser i Alberga i korsningen av Åbovägen och Ring I.

Bokningar och förfrågningar: varaukset (at) seikkailupuistohuippu.fi  

Eftersom äventyret i trädtopparna förbättrar både det mentala och fysiska välbefinnandet lämpar det sig även bra som aktivitet för gymnastiktimmar. Vi samarbetar gärna med skolor och vi finns till änvändning även utanför öppettiderna

"Bästa skoldagen någonsin!" berättade en lärare på Facebook att eleverna hade kommenterat om besöket på Huippu. Vi är glada och stolta över att vi har lyckats med vårt mål att ge de bästa fysiska upplevelser för skolbarn. Höjdpunkten är elevernas glada tjut från trädtopparna och deras glada miner.

Nuoria seikkailemassa Seikkailupuisto Huipun yläköysiradoilla

Huippus aktiviteter för skolgrupper

Välj en aktivitet som passar just din grupp:

  • Repäventyret passar alla i minst skolålder. Banorna har höjdgrännser på 100, 120 och 140 cm. Desto längre eleverna är, desto mera banor slipper de till.

  • Äventyrsgolf passar både skolgrupper och förskolor. Huippu har olika storleks klubbor för olika storleks spelare. 

  • Nätäventyret passar bäst barn i åldern 1-8. Nätäventyret har ingen komplicerad säkerhetsutrustning och kräver ingen start skolning.

  • Rymningsspelen passar till gymnasiegrupper. I spelet löser gruppen probelm med grupparbete. Spelen innehåller uppgifter som kräver komplicerat tänkande och lösande. 

Mer information om äventyr i Huippu

Det är bra att ha två vuxna med gruppen, varav den ena ska övervaka äventyrarna på de nedre banorna och den andra på de övre banorna. Vuxna behöver inte gå med upp till banorna med barn i skolåldern. De mer detaljerade spelreglerna för äventyret finns i våra säkerhetsinstruktioner. De granskas också tillsammans med en instruktionsvideo och på en övningsbana innan barnen slipper till banorna..

I videon berättar pojkarna om upplevelsen i Huippu

Instruktioner till Huippus kunder

Introduktion till Huippus repbanor

Bilder från trädtopparna

Huippus Youtube-kanal

Välkommen på en resa till topparna!

Vi berättar gärna mera.

Bokningar och förfrågningar: varaukset (at) seikkailupuistohuippu.fi 

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa