Vuoden paras koulupäivä

Luokkaretki tai liikuntapäivä Huipussa tarjoaa jännitystä, elämyksiä ja ryhmäytymistä yläilmoissa! Yhteiset jännityksen ja onnistumisen kokemukset nostattavat yhteishenkeä. Hauskan pidon lomassa koko porukka liikkuu kuin huomaamatta. Seikkailupuisto Huippuun on helppo tulla Espoosta, Helsingistä, Vantaalta ja lähikunnista, sillä se sijaitsee sujuvien liikenneyhteyksien varrella Leppävaarassa Turuntien ja Kehä I:en risteyskohdassa.

tai kysy meiltä lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koulutarjous 27.4.-31.5.

lapsia ohjaajan kanssa menossa harjradalle

Keväällä 2024 tarjoamme kouluryhmille vierailuja kouluaikaan 9-15 rajuun alehintaan. 

Lue lisää

Huipun aktiviteetit koulu- ja leikkikouluryhmille

lapset pelaa 5 1920x1280

Valitse ryhmällesi sopiva aktiviteetti:

  • Köysiseikkailu sopii kaikille vähintään kouluikäisille. Seikkailuradoilla on pituusrajat 100, 120 ja 140 cm. Mitä pidempiä luokan oppilaat ovat, sitä useammille radoille ryhmä pääsee.

  • Seikkailuminigolf soveltuu sekä koulu- että leikkikouluryhmille. Huipussa on erikokoisia minigolfmailoja erikokoisille pelaajille.

  • Verkkoseikkailu sopii parhaiten 1-8 vuotiaille seikkailijoille. Verkkoseikkailussa ei ole monimutkaisia turvalaitteita eikä aktiviteetti vaadi alkukoulutusta. 

  • Pakopelit soveltuvat lukioikäisille oppilaille. Peleissä ryhmä ratkaisee pulmia yhteistyössä. Pelit sisältävät tehtäviä, jotka vaativat monimutkaista päättelyä. 

Liikuntatunnilla Huippuun?

Koska yläilmoissa seikkailu kohentaa niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia, se sopii hyvin myös liikuntatuntien aktiviteetiksi. Teemme mielellämme yhteistyötä koulujen kanssa, ja olemme käytetttävissä myös aukioloaikojen ulkopuolella.

”Paras koulupäivä ikinä!” kertoi opettaja Facebookissa oppilaiden kommentoineen Huipussa käyntiä. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että olemme onnistuneet tavoitteessamme tuottaa koululaisille liikunnallisia huippuelämyksiä. Huippua ovat oppilaiden iloinen pulputus ja kiljahdukset latvuksista sekä iloiset ilmeet.

Lisätietoa Huipussa seikkailemisesta

Koululaisryhmän mukana on hyvä olla kaksi aikuista, joista toinen asettuu valvomaan alaradoilla ja toinen yläradoilla seikkailevia. Kouluikäisten kanssa aikuisten ei tarvitse nousta mukaan radoille. Seikkailun tarkemmat pelisäännöt selviävät turvallisuusohjeistamme. Ne käydään myös yhdessä läpi opastusvideolla ja harjoitusradalla ennen yläilmoihin nousemista.

Videolla pojat kertovat tunnelmistaan latvusseikkailun jälkeen


Ohjeita Huippuun tulijalle

Seikkailupuisto Huipun yläköysiratojen esittely

Huipun Youtube-kanavan videot

Tervetuloa retkelle yläilmoihin!

Kerromme mielellämme lisää.

tai kysy meiltä lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa