Haasteita ja jännitystä yläilmoissa!

Huipun jopa 18 metrin korkeudessa kulkevilla radoilla morsian tai sulhanen voi kokea elämänsä seikkailun ennen avioon astumistaan. Oletteko valmiit heittäytymään Tarzaneiksi?

Jännitystä, itsensä ylittämistä ja vauhdin hurmaa

Alkuun monia jänskättää latvuksiin nouseminen, mutta lopulta itsensä ylittäminen tuottaa huikean onnistumisen ilon. Yhdessä toisianne kannustaen ja tsempaten selviätte seikkailusta voittajina! Yhteinen elämys huipentuu tarzanhyppyyn, ja jopa yli satametrisissä vaijeriliu’uissa voi kokea vapauden ja vauhdin hurmaa.

Kuinka kauan polttariseikkailu Huipussa kestää?

Jos olette tulossa seikkailemaan latvuksissa, kannattaa varata noin 2 tuntia aikaa puistoon saapumisesta seikkailun päättymiseen.

Esimerkkiaikataulu:

saapuminen ja alkuopastus klo 14.00−14.30
seikkailu yläilmoissa tai seikkailugolf klo 14.30−16.00
kiipeilyvarusteiden palautus klo 16.00

Mitä Huippu-polttareihin kuuluu?

  • valitsemanne aktiviteetin mukaan kiipeilyvarusteet, alkuopastus harjoitusradalla ja seikkailu Huipun yläköysiradoilla ja / tai seikkailugolfvarusteet

Polttariseikkailun kulku

Huippuun tullessanne seikkailuohjaaja ottaa ryhmänne vastaan.

Yläköysiradoille nousevat seikkailijat saavat häneltä turvavaljaat ja kypärät. Kun kaikki kiipeilijät ovat saaneet varusteet puettua, katsotaan opastusvideo ja ohjaaja vie ryhmän harjoitusradalle, jossa päästään käytännössä kokeilemaan varusteita. Seikkailugolfaajat taas saavat Huipun lipunmyynnistä mailat ja omanvärisensä pallot. Sen jälkeen polttariseikkailu on valmis alkamaan!

Latvuksissa seikkailuun kannattaa varata varusteiden pukemisineen vähintään 1,5 tuntia aikaa, jotta kaikki ehtivät päästä seikkailun makuun. Seikkailugolfradan ehtii pelata läpi lyhyemmässäkin ajassa.

Seikkailupuisto Huipun radat päättyvät loppuliukuun, joista pisimmät ovat yli satametrisiä.

Huipussa voi pelata myös seikkailugolfia

Jos kaikki eivät tahdo tai voi nousta latvuksiin, Huipussa on on mahdollista pelata myös seikkailugolfia. Lisätietoa seikkailugolfista.

Tervetuloa polttariseikkailulle Huippuun!

Polttariseikkailun hinta

Polttariseikkailu maksaa normaalin pääsylipun verran seikkailijaa kohti. Valittavana on polttariseikkailu latvuksissa tai seikkailugolf tai yhdistelmälippu latvusseikkailuun ja seikkailugolfiin.

varaa polttarit

Jäikö sinulle kysyttävää polttareista? Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Polttariseikkailu vie tulevan morsiamen jopa 18 metrin korkeuteen.

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa