Varaa seikkailu

Varaa tästä seikkailuaika. Voit maksaa seikkailun etukäteen netissä tai sitten saapuessasi kioskilla.

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Seikkailu köysiradoilla!

Seikkailupuisto Huipun köysiradoilla tasapainoillaan, ryömitään tunneleissa, taiteillaan verkoissa ja kävellään huojuvilla silloilla 4−18 metrin korkeudessa. Kaikki seikkailuradat päättyvät huimaan loppuliukuun, joista pisin on 140-metrinen. Huippu-elämys huipentuu vatsanpohjaa kutkuttavaan Tarzan-hyppyyn. Tule yläilmoihin ylittämään itsesi!

Lue lisää

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Seikkailuminigolf

Seikkailuminigolfissa väylät eivät ole irrallisia rakennelmia vaan osa maisemaa. Haasteita lyöjälle tarjoavat ratojen kaltevuus sekä erilaiset esteet − kohokohtana vesieste. Seikkailuminigolfiin kuuluvat elämykselliset maisemaelementit. Seikkailupuisto Huipun radalla on virtaavaa vettä, ja varsinkin perheen pienimmät arvostavat pelikierroksen puoliväliin sijoittuvaa lauttamatkaa!

Lue lisää

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Pakohuone ulkoilmassa

Ratkaise pelin pulmat 60 minuutissa yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Nauti oivalluksen ilosta ja yhteisestä tekemisestä raikkaassa ulkoilmassa ja auringopaisteessa! Pelit voidaan toteuttaa rennosti perheenjäsenten tai kaveri- tai työporukan kesken, mutta myös ryhmien välisenä kilpailuna. Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö. 

 

Lue lisää

Verkkoseikkailu

Verkkoseikkailu

Koe pomppuisat verkot, joita yhdistävät kulkureitit 10 metrin korkeudessa. Alueella on erikokoisia palloja, joilla voi telmiä vapaasti ilman turvavaljaita, sillä turvallisuuden takaa turvaverkko. Seikkailun huipentaa megaliuku puusta maan päälle. 

Verkkoseikkailu sopii erityisesti perheen pienimmille. Mukaan pääsee kun osaa kävellä, eli noin 1 v alkaen.

 

Lue lisää

 

RYHMÄVARAUKSET

Lue ryhmistä lisää niiden omilla sivuilla.

Tai pyydä meiltä tarjous:

tai kysy meiltä lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.