Koko joukolla seikkailuun!

Seikkailu Huipussa sopii hyvin seuran tai yhdistyksen kauden avajaisten, joukkueen virkistyspäivän tai vaikka sukukokouksen ohjelmanumeroksi. Seikkailupuisto Huippuun on helppo tulla Espoosta, Helsingistä, Vantaalta ja lähikunnista, sillä se sijaitsee sujuvien liikenneyhteyksien varrella Leppävaarassa Turuntien ja Kehä I:en risteyskohdassa.

Jaetut jännityksen hetket ja onnistumisen kokemukset yläilmoissa ja viheriöllä hitsaavat yhteen ja nostattavat joukkuehenkeä. Lisäksi lintuperspektiivi avaa aivan uusia näkymiä. Jos omatoiminen seikkailu yläköysiradoilla tai seikkailugolfradan viheriöllä ei riitä, meiltä saa myös ohjattua tiimivalmennusta. Tiimitehtäväpakettiimme sisältyy hauskoja haasteita joko yläilmoissa tai maan kamaralla. Meillä tilaisuudestasi ei ainakaan tule puiseva!

Yhteinen seikkailu on kaksinkertainen seikkailu. Nuoria naisia naurattaa Seikkailupuisto Huipussa.

Huipussa on mahdollista myös syödä hyvin. Huippu-menujen herkulliset ateriakokonaisuudet toimittaa perille yhteistyökumppanimme. Myös omien eväiden syöminen sekä grillaaminen itsepalveluperiaatteella onnistuu.

Tervetuloa yläilmoihin!

tai kysy meiltä lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muuta kivaa Leppävaaran urheilupuistossa ja lähialueella

Jos kaikki osallistujat eivät välitä nousta puihin, Leppävaaran urheilupuiston alueella voi kiipeilemisen lisäksi esimerkiksi lenkkeillä, geokätköillä ja jalkapalloilla. Stadionilta voi lainata kiekkoja ja keihäitä ja mitellä voimia Huipun vieressä olevalla heittopaikalla.

Lisätietoa Leppävaaran ja lähialueen muusta liikunta- ja palvelutarjonnasta

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa