Voimassa 25.4.2016 alkaen

SÄHKÖISET VARAUKSET JA TIETTYYN AIKAAN SIDOTTUJEN PÄÄSYLIPPUJEN LUNASTAMINEN

Nämä ehdot koskevat kuluttajien Seikkailupuisto Huipun sähköisessä varausjärjestelmässä tekemiä pääsylippujen varauksia ja ostoja, joihin ei sisälly teltan tai grillin vuokraa tms. lisäpalveluita. Synttäri- ja tiimipaketeille on omat toimitusehtonsa.

Varausjärjestelmä ja verkkokauppa

Seikkailupuisto Huippu Oy (y-tunnus 2642830-4) myy varausjärjestelmänsä kautta tiettyyn ajankohtaan sidottuja pääsylippuja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Varaaminen

Varaus tehdään Seikkailupuisto Huipun varausjärjestelmässä ja se astuu voimaan varaushetkellä.

Varaaminen oikeuttaa sisäänpääsyyn Seikkailupuisto Huippuun varauksen yhteydessä ilmoitettuna ajankohtana maksua vastaan. Maksuvaihtoehdoista kerrotaan kohdassa ”Maksaminen verkossa tai Seikkailupuisto Huipun lipunmyynnissä”.

Jos maksat varauksesi vasta Seikkailupuisto Huipun lipunmyynnissä, sinun on saavuttava paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen varattua ajankohtaa. Mikäli et saavu 15 minuuttia ennen varaamaasi ajankohtaa, varauksesi peruuntuu, ja Seikkailupuisto Huipulla on oikeus myydä varaamasi paikka/paikat jollekulle toiselle. Ks. myös kohta ”Myöhästyminen ja varauksen voimassaoloaika”.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Varaamisen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään varauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen sekä varausta koskevaan olennaiseen tiedottamiseen (esim. puiston sulkeminen ukkosen vuoksi). Varauksia tehdessäsi ja maksaessasi varattuja lippuja varausjärjestelmän kautta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen verkossa tai Seikkailupuisto Huipun lipunmyynnissä

Varatut pääsyliput voi maksaa:

*25.4. 2016 jälkeen ostetuissa lahjalipuissa on tarra, jossa on varauskoodi.

Sisäänpääsy sisältää kiipeilyvaljaat ja kypärän sekä Huipun seikkailuohjaajan alkuopastuksen harjoitusradalla.

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Stripe, inc. yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä eikä lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti.

Maksutavat verkossa

Pääsylipun voi lunastaa maksamalla sen varausjärjestelmässä. Käytettävissäsi on debit- ja luottokorttimaksu (Visa ja Mastercard).

Varausvahvistus

Onnistuneen varauksen jälkeen varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään varausvahvistus. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää voimassaolevan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Viesti sisältää sähköpostiosoitteen, josta voit tarvittaessa kysyä lisätietoa tai antaa palautetta varauksesta sekä johon voit tarvittaessa peruuttaa varauksen tai muuttaa sitä.

Varausten peruuttaminen ja muuttaminen, kun et ole maksanut varaustasi etukäteen varausjärjestelmässä

Sähköisesti tehdyn varauksen voi muuttaa tai sen voi peruuttaa lähettämällä viestin vahvistussähköpostissa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen varatun seikkailun alkua.

Etukäteen maksettujen varausten peruuttaminen ja muuttaminen

Sähköisesti tehtyä varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa lähettämällä viestin vahvistussähköpostissa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen varatun seikkailun alkua. Peruutusilmoituksen saatuaan kauppias palauttaa kaikki ko. ostosta koskevat maksusuoritukset viipymättä, viimeistään 14 päivän kuluessa.

Jos sinulle tulee tarve peruuttaa varausjärjestelmässä lunastamasi liput alle 24 tuntia ennen varatun seikkailun alkua, ota yhteyttä Seikkailupuisto Huippuun sähköpostitse osoitteeseen varaukset(at)seikkailupuistohuippu.fi. Annamme äkillisistä (saman vuorokauden seikkailuja koskevista) peruutuksista rahallisen hyvityksen vain ns. force majeure -tapauksissa (äkillinen sairastuminen tms.).

Myöhästyminen ja varauksen voimassaoloaika

Etukäteen maksettu varaus on voimassa 15 minuuttia varausvahvistukseen merkitystä ajankohdasta eteenpäin. Mikäli asiakas ei saavu Seikkailupuisto Huipun lipunmyyntikioskille viimeistään 15 minuutin kuluessa varausvahvistukseen merkitystä ajankohdasta, varaus mitätöityy ja Seikkailupuisto Huipulla on oikeus myydä varattu paikka jollekulle toiselle asiakkaalle.

Mikäli asiakas ei ole maksanut pääsylippuaan etukäteen verkossa, hänen on saavuttava Seikkailupuisto Huipun lipunmyyntipisteeseen 15 minuuttia ennen varausvahvistukseen merkittyä aikaa. Jos asiakas ei noudata em. ehtoa, Seikkailupuisto Huipulla on oikeus myydä varattu paikka jollekulle toiselle asiakkaalle.

Ongelmatilanteet

Kuluttajansuojalakiin 9.1.2016 lisätyn säännöksen mukainen tiedonanto erimielisyystapausten varalta:

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa