I kraft fr.o.m 25.4.2016 

ELEKTRONISKA BOKNINGAR OCH ANVÄNDNING AV ENTRÉBILJETTER BUNDNA TILL EN SPECIFIK TID

Dessa villkor gäller för bokningar och köp av entrébiljetter som görs av konsumenter i Seikkailupuisto Huippus elektroniska bokningssystem, som inte inkluderar hyra av tält eller grill etc. tilläggstjänster. Födelsedags- och lagpaket har sina egna leveransvillkor.

Bokningssystem och nätbutiken

Seikkailupuisto Huippu Oy (FO-nummer 2642830-4) säljer via sitt bokningssystem tidsbundna entrebiljetter till fullvuxna privatpersoner. Produkternas pris innehåller moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra på priser och leveranskostnader.

Reservering

Bokningen görs på Huippus bokningssystem och den stiger i kraft vid bokningstillfället.

Bokningen berättigar dig inträde till äventyrspark Huippu vid den tidpunkt som anges vid bokningstillfället. Betalningsalternativen förklaras i avsnittet "Betalning i nätet eller vid Huippus biljetförsäljning".

Om du betalar för din bokning på äventyrpark Huippus biljettförsäljning måste du anlända till platsen senast 15 minuter före bokad tid. Om du inte anländer 15 minuter före den tid du reserverat kommer din bokning att annulleras, och Äventyrpark Huippu har rätt att sälja den/de platser du reserverat till någon annan. Se även avsnittet "Förseningar och reservations giltighetstid".

All kundinformation behandlas konfidentiellt. Den kontaktinformation som efterfrågas i samband med bokningen används för att leverera bokningen eller klargöra eventuella oklarheter i den, samt för att ge väsentlig information om bokningen (t.ex. att stänga parken på grund av åskväder). När du gör bokningar och betalar för reserverade biljetter via bokningssystemet, måste du bekanta dig med och godkänna de aktuella leveransvillkoren.

Betalning i nätet eller vid Huippus biljettförsäljning

Bokade entrebiljetter kan betalas:

  • vid bokning via nätet med betal- eller kreditkort eller med bokningskoden som anges på presentbiljetten*
  • I huippus biljettförsäljning med presentbiljetter, säsongskort, kontanter eller betalningssätten nämda på vår nätsida.

*biljetter köpta efter 25.4. 2016 har ett klistermärke med bokningskoden. 

Inträde inkluderar klättersele, hjälm samt introduktion och övning med Huippus äventyrsguider.

Bearbetning av betalningar på nätbutiken utförs av Stripe, inc. i samarbete med banker och kreditinstituter. Användningen av tjänsten kräver ingen registrering eller ytterligare betalningar. Din betalning kommer att registreras omedelbart och ett bekräftelsemeddelande kommer att skickas till din e-post.

Betalnings sätt över nätet

Entrébiljetten kan lösas in genom att betala för den i bokningssystemet. Du kan använda betal- och kreditkortsbetalning (Visa och Mastercard).

Boknings bekräftelse

Efter en lyckad bokning kommer en bokningsbekräftelse att skickas till den e-postadress du angav vid bokningstillfället. Att skicka ett bekräftelsemeddelande kräver att du uppger en giltig e-postadress när du gör en beställning. Meddelandet innehåller en e-postadress där du kan be om ytterligare information eller ge feedback om bokningen, och där du kan avboka eller ändra bokningen vid behov.

Avbokning och ändring av bokningar du inte har betalat för i förväg 

En bokning gjord elektroniskt kan ändras eller avbokas genom att skicka ett meddelande till e-postadressen i bekräftelsemailet. Ändringar och avbokningar ska göras senast 24 timmar innan det bokade äventyret börjar.

Avbokning och ändring av förbetalda bokningar

En bokning gjord elektroniskt kan ändras eller avbokas genom att skicka ett meddelande till e-postadressen i bekräftelsemailet. Ändringar och avbokningar ska göras senast 24 timmar innan det bokade äventyret börjar. Efter att ha mottagit meddelandet om annullering returnerar handlaren alla betalningar avseende köpet utan dröjsmål, senast inom 14 dagar

Om du behöver avboka de biljetter du har löst in i bokningssystemet mindre än 24 timmar innan det bokade äventyret börjar, kontakta äventyrspark Huippu via e-post på varaukset(at)seikkailupuistohuippu.fi. Vid plötsliga avbokningar (avseende äventyr samma dag) ger vi endast återbetalning för s.k. force majeure situationer (plötslig sjukdom etc.).

Försäningar och bokningens gilltighetstid

En reservation som betalas i förskott är giltig i 15 minuter från den tidpunkt som anges i bokningsbekräftelsen. Om kunden inte anländer till äventyrspark Huippus biljettkiosk inom 15 minuter från den tid som anges i bokningsbekräftelsen, annulleras bokningen och äventyrspark Huippu har rätt att sälja den reserverade platsen till en annan kund.

Om kunden inte har betalat sin entrébiljett i förväg online måste han anlända till Seikkailupuisto Huipus biljettkontor 15 minuter före den tid som anges på bokningsbekräftelsen. Om kunden inte följer ovanstående villkor har äventyrspark Huippu rätt att sälja den reserverade platsen till en annan kund.

Problemsituationer

Konsumentskyddslagens 9.1.2016 givna bestämmelse ifall av oengihets situationer:

  • Om oenigheten om köpeavtalet inte kan lösas genom förhandlingar mellan parterna kan konsumenten hänskjuta ärendet till konsumenttvistenämnden (www.kuluttajariita.fi).
     
  • Innan ärendet tas upp till konsumenttvistenämnden ska konsumenten kontakta magistraternas konsumentrådgivning (www.kuluttajaneuvonta.fi).
  • När det gäller handelsavtal som ingås online är det även möjligt att använda EU:s tvistlösningsforum online.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa