Här kan man beställa enkelt och snabt presentbiljetter som skickas till er e-post. Biljetten är i användning två år frammåt från beställningen under parkens öppettider.

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

DIGITALA UPPLEVELSEBILJETTER

Vi erbjuder upplevelser för hela familjen från knattar till mor- och farföräldrar. Du får biljetterna enkelt och snabbt till din e-post. Lyft upp dina nära och kära till höjderna!

 

PRESENT IDEÉR

Vad som present till en barnfamilj?

Äventyr på repbanorna passar alla som är minst 120 cm långa. Barn mindre än så, 100-120 cm långa, kan gå med en vuxen. Vi har en gemensam biljett för en vuxen och ett 100-120 cm barn.

Nätäventyret passar för familjens minsta bara barnen kan gå. Om barnet är under 5 år gammal måste en vuxen komma med och övervaka på näten. En vuxen får följa med till näten gratis tillsammans med ett barn 5-år eller yngre.

Ge familjen en upplevelse som kommer att finnas kvar i minnet för alltid!

Vad som present till far och mor-föräldrar?

Äventyrsminigolf erbjuder motion med låg tempo. Backar, vattenhinder och andra roliga hinder gör spelet spännande men endo spelarvänlig. Ge t.ex. ett gemensamt spel med barnbarnen! 

Vad som present till ditt par?

Äventyr på repbanorna lyfter ditt par över vardagen, erbjuder en oförglömlig upplevelse och skapar gemensamma minnen. Klätra tillsammans till höjderna och njut av utsikten! 

Vad som present till vuxna barn?

Rymningsspelen utmanar hela gruppen till att lösa problem och gåtor samt erbjuder en möilighet till att spendera tid tillsammans utomhus. Ge ett gemensamt spel tillsammans med barnen! 

En upplevelse med idrotts förmån?

Går dina idrottsförmån ut? Med EPassi kan du beställa rakt från EPassi Marketplacesta.

Smartum/Edenred mobilaplikation

  1. Betala i appen
  2. Skicka kvittot till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  3. Vi mailar dig biljetterna

Kom ihåg att du kan endast betala för dig själv med förmånen då de är personliga.