Öka, återuppliva och bygg laganda, belöna din personal eller uppmuntra ditt team till topp-prestationer. På Huippu kan du organisera ett lite annorlunda lag, rekreation, tyhy eller tyky dag eller ventilera din hjärna inför ett möte eller seminarium. Tillsammans med måltider och andra aktiviteter kan vi bygga ett arbetstrivselpaket som räcker även hela dagen

Vårens rekreationsdagar bokas nu i rasande fart. Boka en rekreationsdag för ditt företag på Äventyrspark Huippu, som ligger i Esbo nära köpcentret Sello och Esbos centraltågstation. Vi är lättillgängliga med både kollektivtrafik och egen bil. Vi är cirka 15 minuter från Helsingfors centrum.

Äventyr i topparna, äventyrsgolf och Huippus laguppgifter erbjuder utmaningar för både kroppen och hjärnan. Du kan sätta ihop din en lagdag som passar just er grupp från Huippus aktiviterer, oavsett om målet är uppfriskning,  att ha kul eller att gruppera laget och stärka lagandan.

Eller fråga oss mera här: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Upplevelseprogram

Ni kan bygga upp er lagdag från dessa aktiviter

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Äventyr i trädtopparna

Behöver ditt lag träd till träd återuppliving? Stig upp på Huippus höghöjdsbanor på upp till 18 meters höjder och äventyra på näten. Kän farten och spänningen på huvudstadsregionens längsta linbanor.

 

Läs mera

Seikkailuminigolf

Äventyrsminigolf

I äventyrsminigolf är banorna en del av omgivningen och inte skilda strukturer. Utmaning för spelaren ger banornas vinklar och olika hinder i omgivningen - höjdpunkten är vattenhindern. Kom och spela!

 

Läs mera

Pakohuone ulkoilmassa Espoossa Leppävaaran urheilupuistossa

Rymningsspel utomhus

Lös spelets pussel på 60 minuter tillsammans med en grupp. Kom och njuta av glädjen av insikt och grupparbete i frisk luft och solsken!

 

Läs mera

Tehtävä Huipulla. Tiimiaktiviteetti Tyky/tyhy-päivään

Uppdraget på Huippu

Vill ni lösa olika utmaningar och problem tillsammans? Updraget på Huippu passar till att ha roligt och stärka gruppandan samt grupparbetet.

 

Läs mera

Huippu-kokous yhteistyössä GLO Hotel Sellon kanssa

Huippu-möte

Vad har ett möte och ett äventyr gemensamt? Du kan boka båda från GLO Hotel Sello och Seikkailupuisto Huippu på en gång. Bjud in alla till ett gemensamt bord i GLO Hotel Sello och som avslutning ta dem till trädtopparna i Äventyrspark Huippu.

 

Läs mera

Mahtavat ruokatarjoilut virkistyspäivään Tommi's Kitcheniltä

Mat i huippu

När hungern för äventyr har mättats börjar oftast magen kurra. Ni kan boka för er användning tält och njuta av egen mat eller beställa maten och allt annat från vår samarbetare.

 

Läs mera

 

Huippu-äventyret känns både ytligt och djupt

Redan att bara spendera tid i naturen ökar välmående. När man tillsätter motion ökar välmåendet ennu mera! Huippu-äventyret utvecklar balans, stärker specielt bålen- och övre kroppens muskulatur och känns garanterat både djupt och ytligt

Kaksi naista nauraa makeasti Seikkailupuisto Huipun yläköysiradoilla.

Eller fråga oss mera: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Exempeltidtabell:

Er Huippu-dag kunde se ut såhär:

  • klo 10.00 ankomst till Huippu
  • klo 10.15 rymningsspel eller äventyrsgolftävling
  • klo 11.30 klättringsutrustningens utdelning och grundövning
  • klo 11.50 äventyrandei trädtopparna
  • klo 13.00 dryck servering- samt smått och gott
  • klo 13.30 evenemangettar slut

Företags grupper slipper och äventyra även utanför öppettider

Hos oss ryms det ett par hundra äventyrare

Trädtopparna rymmer ett par hundra äventyrare, äventyrsgolfbanan 50 spelare och flyktspelen 30 spelare. Låt oss fixa ihop av en oförglömlig lagdag för din grupp - oavsett hur stort eller litet ditt lag är.

Välkommen och ladda upp på välmående från natur och idrott

Mer information om andra tjänster som erbjuds i Alberga

Mer information om Huippus höghöjdsbanor

Huippu är hållbart

Äventyrsparken Huippus mål är att erbjuda aktiviteter i naturen på ett hållbart sätt. Vi har fått Sustainable Travel Finland och Green Key -certifikat, vilket är ett erkännande av värdefullt och långsiktigt arbete för hållbar turism.

Huippu on mukana STF-ohjelmassa

logo gk rgb

Äventyrsparkens banor är bygda enligt europeiska EN15567-1 standarden och vi opererar parken enligt EN15567-2 standarderna. Standarderna övervakas av European Ropes Course Association (ERCA). En inspektör som auktoriserats av organisationen har inspekterat Huippus spår efter att byggande avslutades och utfärdat ett certifieringscertifikat till Huippu. ERCA:s inspektör genomför också en årlig konditionskontroll på Huipu. Vi granskar banorna även varje morgon själv före öppning.

Mera information om Huippus hållbarhet