Ruokailu kruunaa päivän

Kun seikkailun nälkä on tyydytetty, alkaa vatsa usein kurista. Huipun kioskilta saa virvokkeita, jäätelöä ja pikkunaposteltavaa. Järjestämme myös ennakkotilauksesta ryhmällenne oman ruoka- ja/tai juomatarjoilun. Voitte lisäksi varata käyttöönne teltan ja nauttia omia eväitä itsepalveluperiaatteella tai tilata ruoan astioineen yhteistyökumppaniltamme.

juomatarjoilu
(kahvi, tee, limsa, mineraalivesi)
8 €/henkilö
teltta 24 m²
25 €/tunti

Virkistypäivän aloitus aamiaisella

Cafe Vaaran aamiainen on kätevä tapa käynnistää virkistypäivä. Porukka saapuu kahvilaan, syö aamiaisen yhdessä ja jatkaa seikkailemaan Huippuun.

Cafe Vaara sijaitsee Leppävaaran maauimalassa, josta Huippuun on matkaa 300 metriä. Maauimalan edessä on iso parkkipaikka, jonne voi jättää autot.

Aamiainen Cafe Vaarassa
(kahvia/teetä/tuoremehua, mysliä, jogurttia, leipiä, leikkeileitä, marjoja, puuroa ja kanamunia)
9€/henkilö
Buffettlounas Cafe Vaarassa
12€/henkilö

Tilausruokailu Tommi's Kitcheniltä

Tommi’s Kitchen on Seikkailupuisto Huipun yhteistyökumppani ruoka-asioissa.Huippu-menut herkkusuille

Maistuisiko lounas tai päivällinen Huipun terassilla, teltassa tai luonnon helmassa? Huippuun voi tilata seikkailun yhteyteen erilaisia ateriakokonaisuuksia yhteistyökumppaniltamme Tommi’s Kitcheniltä. Valittavana on maistuvia vaihtoehtoja  sormin syötävistä herkuista makkaraan ja  villin lännen barbequesta Italian innoittamaan kokonaisuuteen. Tervetuloa herkuttelemaan!

 

Seikkailupuisto Huippuun voi myös tilata huippumuonaa. Kuvassa Tomi’s kitchenin lohivartaat.

Tommi’s Kitchenin menut Huipun asiakkaille

Illallinen tai lounas GLO Hotel Sellossa

Seikkailun jälkeen maistuu ruoka! GLO Hotel Sellossa voi nauttia kolmen ruokalajin illallisen ruokajuomineen tai vaikka  lounastaa!

grill kitchen illalliskuva

Lounasbuffet
13,50 €/henkilö
Kolmen ruokalajin Season Menu -illallinen
45 €/henkilö
Viinipaketti
25 €/henkilö


Omat eväät mukaan

Ryhmät voivat vuokrata Seikkailupuisto Huipusta käyttöönsä ison 24 neliön teltan, jota voi käyttää myös pelkkänä katoksena.

Tilavaa telttaa voi käyttää myös pelkkänä katoksena.

Seikkailupuiston alueella voi myös nauttia omia eväitä. Tosin alkoholi ja muut päihteet eivät reippaaseen seikkailuhenkeen sovi. Huippu on päihteetön ja savuton.

Tai kysy meiltä lisää: varaukset(at)seikkailupuistohuippu.fi