Seikkailupuisto Huippu sijaitsee Leppävaarassa Turuntien ja Kehä I:n risteyskohdassa. Siksi Huippuun on helppo tulla niin Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta kuin lähikunnistakin.

Huipun seikkailuradat on rakennettu Leppävaaran urheilupuistoon 500 metrin päähän Leppävaaran uimahallista. Löydät Huippu-seikkailun lähtöpisteen stadionin takana kulkevan kävelysillan läheltä aivan moukarinheittopaikan vierestä. Stadionin erottaa sinisistä kattopalkeista.

 

Seikkailupuisto Huippu kartalla: Huippu sijaitsee Leppävaaran urheilupuistossa stadionin takana. Sisäänkäynti on aivan moukarinheittopaikan vieressä.

Sisäänkäynnin koordinaatit:

N 60° 13.688 E 24° 47.785

Lähimmät parkkipaikat:

Veräjäpellonkatu 15 (Leppävaaran uimahalli)
Vanha Maantie 15

Parkkipaikoilta on viitoitus seikkailupuistoon.

Video-ohje: Näin löydät Leppävaaran uimahallilta Huippuun

Leppävaaran uimahallilta on noin viiden minuutin kävelymatka Huippuun. Uimahallilta lähdetään viitan osoittamaan suuntaan (Seikkailupuisto 0,5 km)  ja jatketaan suoraan. Leppävaaran stadion jää vasemmalle. Jatketaan sen ohi kohti kävelysiltaa. Ylitetään silta, jonka jälkeen tulee vielä toinen kävelysilta. Toiselta sillalta Huippu jo näkyykin. Lopuksi kävellään vielä toisenkin sillan yli ja käännytään oikealle. Tällä videolla kävelymatka on tiivistetty 20 sekuntiin.

Puhelin puistoon (aukioloaikoina):

044 973 4259

Yritämme parhaamme, mutta ruuhkapäivinä puhelimeen ei aina millään ehditä vastata. Olemme koonneet tavallisimpia kysymyksiä Usein kysyttyä –sivulle. Ehkä kysymykseesi löytyy vastaus sieltä.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info(at)seikkailupuistohuippu.fi. Arkipäivisin vastaamme saman päivän aikana. Vastailemme kysymyksiin myös Facebookissa.

Varaukset ja tiedustelut:

info(at)seikkailupuistohuippu.fi

Liikenneyhteydet Huippuun

Julkisilla

Leppävaaraan pääsee kätevästi bussilla tai lähijunalla. Sujuvin yhteys löytyy pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reittioppaasta. Anna määränpääksi Leppävaaran urheilupuisto. Matka bussilla Helsingin keskustasta kestää noin 40 minuuttia. Junalla pääsee Helsingin rautatieasemalta Leppävaaran asemalle reilussa kymmenessä minuutissa. Seikkailupuisto Huipun löytämistä helpottavat yllä oleva kartta, koordinaatit ja Google Maps, jossa Huipun sijainti näkyy.

Autolla

Autolla, moottoripyörällä tai mopolla saapuva pääsee lähimmäs Huippua jättämällä ajoneuvonsa joko uimahallin tai Reebok Areenan ja Laurean viereen. Uimahallin parkkipaikan navigaattoriosoite on Veräjäpellonkatu 15 ja Laurean parkkipaikan Vanha Maantie 15. Parkkipaikoilta on viitoitus Seikkailupuistoon. Vanhan Maantien parkkipaikka on isompi, ja siellä on yleensä tilaa, vaikka uimahallilla olisi täyttä.

Polkupyörällä

Pyöräilijät voivat ajaa perille asti. Lihasvoimallla liikkuvien iloksi olemme rakentaneet Seikkailupuisto Huipun sisäänkäynnin viereen pyöräparkin. Huipun löytämistä helpottavat yllä oleva kartta, koordinaatit ja Google Maps, jossa Huipun sijainti näkyy. Huippua lähin kaupunkipyöräasema on Leppävaaran maauimalalla.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa