Lipunvaraus

Varaa tästä seikkailuaika. Voit joko maksaa seikkailun etukäteen netissä tai sitten saapuessasi kioskilla.

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Seikkailu köysiradoilla!

Seikkailupuisto Huipun köysiradoilla tasapainoillaan, ryömitään tunneleissa, taiteillaan verkoissa ja kävellään huojuvilla silloilla 4−18 metrin korkeudessa. Kaikki seikkailuradat päättyvät huimaan loppuliukuun, joista pisin on 140-metrinen. Huippu-elämys huipentuu vatsanpohjaa kutkuttavaan Tarzan-hyppyyn. Tule yläilmoihin ylittämään itsesi!

Alaikäraja 7 vuotta.

 

Lue lisää

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Seikkailuminigolf

Seikkailuminigolfissa väylät eivät ole irrallisia rakennelmia vaan osa maisemaa. Haasteita lyöjälle tarjoavat ratojen kaltevuus sekä erilaiset esteet − kohokohtana vesieste. Seikkailuminigolfiin kuuluvat elämykselliset maisemaelementit. Seikkailupuisto Huipun radalla on virtaavaa vettä, ja varsinkin perheen pienimmät arvostavat pelikierroksen puoliväliin sijoittuvaa lauttamatkaa!

Ei ikärajaa.

Lue lisää

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Pakohuone ulkoilmassa

Ratkaise pelin pulmat 60 minuutissa yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Nauti oivalluksen ilosta ja yhteisestä tekemisestä raikkaassa ulkoilmassa ja auringopaisteessa! Pelit voidaan toteuttaa rennosti perheenjäsenten tai kaveri- tai työporukan kesken, mutta myös ryhmien välisenä kilpailuna. Pelissä eteneminen vaatii ennen kaikkea nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on yhteistyö. 

Alaikäraja 10-12 vuotta pelistä riippuen. Minimipelaajamäärä 3 henkilöä per peli.

 

Lue lisää

Verkkoseikkailu

Verkkoseikkailu

Koe pomppuisat verkot, joita yhdistävät kulkureitit 10 metrin korkeudessa. Alueella on erikokoisia palloja, joilla voi telmiä vapaasti ilman turvavaljaita, sillä turvallisuuden takaa turvaverkko. 

Alaikäraja 1 vuotta.

 

Lue lisää

Pimeä seikkailu

Pimeä seikkailu

Syksyn pimeinä iltoina tunnelma latvuksissa on entistä jännittävämpi. Miltä tuntuu kiitää pimeän metsän halki vaijeriliu’un kyydissä? Millaista on minigolfata pimeässä? Entä verkkoseikkailu lyhtyjen valossa? 

Alaikäraja 13 vuotta.

 

Lue lisää

 

KOMBOLIPUT

Kombolipulla pääset usempaan aktiviteettiin.

Seikkailupäivä

Seikkailupäivä

Seikkailupäivälipulla pääset yläköysiradoille, verkkoseikkailuun, seikkailuminigolfiin ja pelaamaan lisätyn todellisuuden pelejä.

Alaikäraja 7 vuotta.

Lue lisää

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Taaperopäivä

Lippu sisältää kiipeilyn köysiradoilla, verkkoseikkailun ja seikkailuminigolfin.

Aikuinen ja 1-6 vuotias yhdellä lipulla seikkailemaan.

Lue lisää

 

LAHJOITA ELÄMYS TAI OSTA LIPPU ETUKÄTEEN

Tästä voi tilata helposti ja nopeasti lahjalippuja, jotka toimitetaan sähköpostiisi. Lippu on käytettävissä kahden vuoden ajan ostohetkestä puiston aukioloaikoina ja voit käyttää sen joko itse tai lahjoittaa kaverille.

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Digitaaliset elämysliput

Tarjoamme elämyksiä koko perheelle naperoista mummoihin ja vaareihin. Saat liput helposti ja nopeasti sähköpostiisi. Nosta läheisesi latvuksiin!

 

RYHMÄVARAUKSET

Lue ryhmistä lisää niiden omilla sivuilla.

Tai pyydä meiltä tarjous:

tai kysy meiltä lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.