Lahjoita elämys

Tästä voi tilata helposti ja nopeasti lahjalipun, joka toimitetaan sähköpostiisi. Lippu on käytettävissä kahden vuoden ajan ostohetkestä puiston aukioloaikoina.

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Digitaaliset elämysliput

Tarjoamme elämyksiä koko perheelle naperoista mummoihin ja vaareihin. Saat liput helposti ja nopeasti sähköpostiisi. Nosta läheisesi latvuksiin!

 

LAHJAIDEOITA

Mitä lahjaksi lapsiperheelle?

Seikkailu köysiradoilla sopii kaikille vähintään 120 cm pituisille. Sitä pienemmät, 100-120 cm pitkät lapset, pääsevät mukaan aikuisen kanssa. Aikuiselle ja 100-120 cm lapselle meillä on yhteislippu.

Perheen pienimmille tarkoitetuun verkkoseikkailuun pääsee kun osaa kävellä. Jos lapsi on alle 5-vuotias, niin aikuisen tulee olla mukana verkoilla. Aikuinen pääsee alle 5-vuotiaan mukana verkoille ilmaiseksi.

Lahjoita perheelle elämys, joka säilyy muistoissa ikuisesti!

Mitä lahjaksi isovanhemmille?

Seikkailuminigolf tarjoaa liikunnallista aktiviteettia sopivan matalalla temmolla. Kukkulat, vesiesteet ja muut hauskat esteet tekevät pelistä jännittävän, mutta samalla pelaajaystävällisen. Lahjoita vaikka yhteinen kisa lastenlasten kanssa!

Mitä lahjaksi puolisolle?

Seikkailu köysiradoilla nostaa puolisosi arjen yläpuolelle, tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ja luo yhteisiä muistoja. Kiipeilkää yhdessä korkeuksiin ja nauttikaa upeista näkymistä.

Mitä lahjaksi aikuisille lapsille?

Pakopeli haastaa koko porukan ratkomaan tehtäviä ja arvoituksia sekä tarjoaa tilaisuuden viettää yhdessä aikaa ulkoilmassa. Lahjoita vaikka yhteyispeli lasten kanssa!

ELÄMYSLIPPU LIIKUNTAEDULLA?

Erääntyykö liikuntaetusi? Ei hätää! Voit tilata elämyslipun EPassin, Smartumin tai Edenredin sähköisillä liikuntaeduilla.

EPassi

EPassilla voit tilata suoraan EPassi Marketplacesta.

Smartum/Edenred mobiiliapplikaatio

  1. Maksa ostos mobiiliapplikaatiossa
  2. Lähetä kuitti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  3. Saat liput emailiisi

Muistathan että liikuntaedulla voi hemmotella vain itseään. Liikuntaetu on henkilökohtainen, eikä sillä ostettua lippua saa toiselle lahjoittaa.