Aikojen alussa luotiin taikaportti rinnakkaiseen taikamaailmaan. Portti on ollut iäisyyden visusti suljettuna. Nyt portinvartija on vaipunut taikauneen, portti on avattu ja maailmaamme virtaa pahantahtoisia taikaolioita. Ratkaise tehtävät, kerää taikakristalleja, sulje taikaportti ja pelasta maailma.

magicportal en

Miten peli toimii?

Peliä pelataan 2-5 hengen ryhmässä. Pelaajat saavat Huipun kioskilta mukaansa tabletin ja taikasalkun. Tabletti johdattaa maagisiin kohteisiin ja näyttää loitsut ja lumoukset, jotka eivät paljaalla silmällä näy. Taikasalkussa on esineitä, jotka auttavat ryhmääsi matkan varrella.

team 0 1

Peli ratkeaa yhteistyöllä ja nokkelilla oivalluksilla. Pelin kesto on 2 tuntia.

ENNÄTYKSET

Kenen hallussa on kaikkien aikojen high score? Pelistä näet millaisia tuloksia muut ovat saaneet ja voit verrata niitä oman tiimisi pisteisiin.

Huippu järjestää lomakaudella kisoja, joissa viikon paras tiimi palkitaan. Tiedotamme kisoista Facebookissa.

TIIMIPÄIVÄT

Haluatko tiimipäivääsi leikkimielisen kisan? Mobiilipakopeli onnistuu muutamalla hengellä tai jopa yli sadan hengen porukalla. Pystymme myös toteuttamaan yrityksen tarpeisiin tuunatun pelin, jossa osa tehtävistä liittyy yrityksen toimintaan. Peli sopii esimerkiksi koulutuspäivän virkistysosioon.

tai kysy meiltä lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kenelle peli sopii?

Peliporukkaan tarvitaan 2-6 seikkailumielistä pelaajaa. Suositusikäraja on 10 vuotta. Pelissä ei ole lapsille sopimatonta sisältöä, mutta tehtävät saattavat olla pienille lapsille liian hankalia. Lapsiryhmän mukana tulee olla vähintään yksi aikuinen.

Pelin kesto on 2 tuntia. Pelaajat saavat kaikki pelin tarvikkeet (iPad + pelilaukku) Huipusta.