Nuori nainen verkkotunnelissa Seikkailupuisto Huipun  yläköysiradalla.

Etsitkö sopivaa lahjaa huipputyypille? Seikkailupuisto Huipun verkkokaupasta saat läheisillesi unohtumattomat elämyslahjat. Seikkailuelämys latvuksissa tai kierros seikkailugolfia Huipussa on lahja, joka ei jää kaappiin pölyttymään, vaan taatusti muistetaan − vielä seuraavana kesänäkin.

Seikkailupuisto Huipun verkkokauppaan

Tarjoamme kohottavia elämyksiä koko perheelle satasenttisistä naperoista mummoihin ja vaareihin. Kenet sinä nostaisit latvuksiin?

Lahjalippuja saa Huipun verkkokaupasta ja GLO Hotel Sellosta

Seikkailupuisto Huipun verkkokaupasta voit ostaa sekä lahjalippuja että kausikortteja latvusseikkailuun ja seikkailugolfiin. Lähetämme liput postitse vaikka suoraan lahjan saajalle. Normaalisti lahjaposti saapuu toimitusosoitteeseen 2−8 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Joulukuussa postitonttumme vilistävät postilaatikolle useammin, ja toimitusaika on 2−4 arkipäivää.

Jos lahjalla on kiire, sen saa nopeimmin Leppävaarasta GLO Hotel Sellosta. Voit piipahtaa siellä myös joulunalusajan viime hetken lahjaostoksilla. Huomaa kuitenkin, että GLO Hotel ei myy kausikortteja. HUOM! GLO Hotel on suljettu toistaiseksi koronaepidemian vuoksi.

Kesäkaudella kaikkia lahjalippuja ja kausikortteja voi ostaa myös Seikkailupuisto Huipun lipunmyynnistä Leppävaaran urheilupuistosta.

Seikkailusta Huipussa innostuvat niin aikuiset kuin lapsetkin.

Seikkailu Huipussa sopii niin aikuisille kuin lapsillekin. Hauskat haasteet tuottavat onnistumisen elämyksiä ja erityisesti selkä ja keskivartalo kiittävät treenistä. Huipussa pitkäkään treeni ei käy työstä!

Lahjaliput ja kausikortit latvusseikkailuun aikuisille ja lapsille

Huipun verkkokaupassa on saatavilla yksittäisiä seikkailuelämyksiä latvuksissa tai kokonainen Seikkailujen kesä Huipun edullisella kausikortilla.

Seikkailu latvuksissa sopii kaikille liikuntaesteettömille, mutta raskaana olevia kehotamme pysymään maan kamaralla. Suositusikärajamme on 5 vuotta ja ehdoton pituusraja 100 cm.  Lippuja on kolmenlaisia: 100-120-senttisille, 120-140-senttisille sekä aikuisille ja yli 140-senttisille on omat lippunsa. Alla olevista linkeistä pääset suoraan verkkokauppaan.

Seikkailujen kesä -kausikortti

Seikkailujen kesä -kausikortti on lahja, joka liikuttaa vielä kesälläkin. Kausikortilla saa mahan täydeltä makoisia kesäauringon kypsyttämiä seikkailuja. Sillä voi seikkailla Huipussa aukioloaikoina vaikka joka päivä toukokuusta lokakuun loppuun.

Kausikortti on henkilökohtainen, ja sitä myydään vain yksityishenkilöille. Kausikortin hinta määräytyy seikkailijan pituuden mukaan, kuten lahjalipunkin. Kortin kääntöpuolelle merkitään seikkailijan nimi ja pituus (100−120 cm, 120−140 cm tai yli 140 cm/aikuinen ). 

Kausikortteja voi ostaa ainoastaan Seikkailupuisto Huipun verkkokaupasta sekä kesällä Huipun lipunmyynnistä Leppävaaran urheilupuistosta.

Lahjaliput ja kausikortit Huipun minigolf-radalle aikuisille ja lapsille

Huipun verkkokaupassa on saatavilla yksittäisiä lahjalippuja seikkailuminigolfiin tai kokonainen Seikkailugolfkesä Huipun edullisella kausikortilla.

Minigolfiin on omat lippunsa alle 12-vuotiaille ja 12 vuotta täyttäneille. Alla olevista linkeistä pääset suoraan verkkokauppaan.

Seikkailugolfkesä-kausikortti

Seikkailugolfkesä-kausikortti on lahja, jolla saa puttailla ja parantaa omaa tulosta Huipun minigolfissa koko vaikka joka päivä toukokuusta lokakuun loppuun.

Kausikortti on henkilökohtainen, ja sitä myydään vain yksityishenkilöille. Kausikortin hinta määräytyy golfaajan iän mukaan, kuten lahjalipunkin. Kortin kääntöpuolelle merkitään golfaajan nimi ja ikä. 

Kausikortteja voi ostaa ainoastaan Seikkailupuisto Huipun verkkokaupasta sekä kesällä Huipun lipunmyynnistä Leppävaaran urheilupuistosta.

Saat omat kesäseikkailut ennakkoon SporttiPassilla tai Smartum-kortilla tai seteleillä

Voit ostaa omat kesäseikkailusi ennakkoon SporttiPassilla, Smartum Saldo -kortilla tai Smartum Liikuntaseteleillä tai Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä.

SporttiPassilla ja Smartum Saldo -kortilla maksaminen tapahtuu ao. kortin verkkopalvelussa. Smartum Liikuntaseteleillä ja Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä taas voi maksaa postin välityksellä. Jos tahdot käyttää maksuvälineenä edellä mainittuja kortteja tai seteleitä, voit tilata lippusi sähköpostitse osoitteesta viestinta(at)seikkailupuistohuippu.fi. Muista antaa viestissäsi postitusosoite. Lisäohjeita sporttipassilla ja Smartumin verkkopalvelussa maksamisesta

Kysyttävää lahjalipuista?

Jos sinulla on kysyttävää lahjalipuista, autamme mielellämme. Ota lahja-asioissa yhteyttä: viestinta(at)seikkailupuistohuippu.fi.

Nuori nainen tuulettaa yläilmoissa Seikkailupuisto Huipun yläköysiradalla.

Seikkailu yläilmoissa on hauskaa eikä vaadi huippukuntoa. Seikkailupuisto Huipussa edetään puusta puuhun esimerkiksi erilaisia siltoja pitkin.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa