Tarjoamme kohottavia elämyslahjalippuja koko perheelle naperoista mummoihin ja vaareihin. Nosta läheisesi latvuksiin!

Verkkokauppaan

Saat liput helposti ja nopeasti suoraan sähköpostiin. Liput ovat voimassa kaksi vuotta ostohetkestä, eli lahjan saaja voi käyttää liput kiireettä silloin kun haluaa.

GLO HOTEL SELLO

Saat seikkailupäivälippuja myös GLO Hotelli Sellon vastaanotosta. Tarjoamme yksittäisten aktiviteettien lahjalippuja enää ainoastaan verkkokaupassamme.

GLO Hotel Sello

 

EPassi ja Eazybreak

Köysiseikkailu

 

Köysiseikkailu

 

Huipun elämyksiä voi ostaa netistä myös EPassin ja Eazybreakin liikuntaedulla.

EPassin verkkokauppaan

Muistathan että liikuntaedulla voi hemmotella vain itseään. Liikuntaetu on henkilökohtainen, eikä sillä ostettua lippua saa toiselle lahjoittaa.

Smartum

Verkkokauppamme ei tue vielä suoraa maksamista Smartumin liikuntaeduilla, mutta SmartumPay-sovelluksella on mahdollista maksaa seuraavasti.

1. Tarkista verkkokaupastamme haluamiesi tuotteiden hinnat ja maksa SmartumPay:llä toimipisteeseemme (Seikkailupuisto Huippu). Laita vielä viestikenttään ostettavat tuotteet.

2. Lähetämme lahjaliput sähköpostiisi, jonka olet Smartumiin asettanut.

Muistathan että liikuntaedulla voi hemmotella vain itseään. Liikuntaetu on henkilökohtainen, eikä sillä ostettua lippua saa toiselle lahjoittaa.

Usein kysyttyä lahjalipuista

Mitä lahjaksi alle 5-vuotiaalle lapselle?

Perheet pienimmät eivät mene minnekään yksin. Suosittelemme siksi lahjalippuyhdistelmää huoltajalle ja lapselle:

Eli siis kahden aktiviteetin hinnalla kaksi henkeä pääsee yhteensä neljään aktiviteettiin.

Verkkoseikkailu on tarkoitettu perheen pienimmille. Edellytys verkkoille pääsyyn on että osaa kävellä. Ihan vauvoille meillä ei ole mitään tarjolla, mutta puistossa voi liikkua vapaasti vauvanvaunujen kanssa ja kannustaa vaikka muuta perhettä, joka on seikkailuradoilla.

Kenelle seikkailupäivä sopii?

Kenelle tahansa normaalikuntoiselle vähintään satasenttiselle ja alle 130 kg painoiselle. Alle 100 sentin pituisille lapsille sopii edellisen kappaleen verkkoseikkailu ja minigolf -yhdistelmä paremmin. Seikkailuradat on suunniteltu niin että jokaiselle löytyy jotain. Ratoja löytyy helposta vihreästä vaikeaan mustaan rataan. Vaijeriliu'ut päättyvät patjalle, joka ottaa liukujan pehmeästi vastaan.

Mitä lahjaksi korkeanpaikankammoiselle?

Korkeankammoisille suosittelemme seikkailuminigolfia ja pakopelejä ulkoilmassa. Molemmissa jalat pysyvät tukevasti maan kamaralla.

Mitä lahjaksi perheelle?

Suosittelemme seikkailupäivälippuja, jos lapset ovat kaikki vähintään satasenttisiä. Näin koko perhe voi viettää yhdessä riemukkaan päivän Huipussa.

Vaihtoehtoisesti perheen voi yllättää koko perheen pakopelillä, jossa testataan hoksottimia ja yhteistyötä. Pakopeli soveltuu perheille, joissa lapset ovat vähintään alakoulussa.

Kysyttävää lahjalipuista?

Jos sinulla on kysyttävää lahjalipuista, autamme mielellämme. Ota lahja-asioissa yhteyttä: info(at)seikkailupuistohuippu.fi.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa