Albert Suominen katosi Leppävaarassa lokakuun 3. päivänä vuonna 1926. Mitä tapahtui? Miksi kukaan ei kuullut Albertista enää koskaan tuon päivän jälkeen? Albert uskoi vahvasti, että Leppävaarassa oli sijainnut muinainen kalevalainen pyhä lehto. Albert kartoitti aluetta, joka sijaitsee nykyisen Leppävaaran urheilupuiston alueella.

Albert Suominen esiintyi Yleisradion ohjelmassa Runonlaulanta ennen, nyt ja huomenna vain viikkoa ennen katoamistaan syyskuun lopussa 1926.

Albertilta jäi urheilupuiston alueelle pieni varastovaja. Nyt Leppävaaran urheilupuistossa toimiva seikkailupuisto Huippu aikoo rakentaa Euroopan korkeimman kiipeilytornin ja raivata Albert Suomisen vajan tornin tieltä.

Sata metriä korkea kiipeilytorni näkyy Tallinnaan saakka.

Peli alkaa arkiselta rakennustyömaalta...

ja etenee kohti kalevalaista salatietoa ja loitsuja.

AIKAA TUNTI

Maansiirtokoneet saapuvat tunnin kuluttua lanaamaan Albert Suomisen vajan maan tasalle. Kaikki vihjeet ja todisteet Albertin katoamisesta ovat sen jälkeen hävinneet lopullisesti. Ehdittekö selvittää, mihin Albert Suominen katosi?

VARAA PAKOPELI

Pakopelit ovat tarjolla ainoastaan ennakkoon varanneille. Pakopeli tulee varata viimeistään vuorokautta ennen sen ajankohtaa. 

Pakopeli sopii myös tiimi- tai virkistyspäivän aktiviteetiksi.

TIETOJA PAKOPELISTÄ

Pelaajamäärä: 2-6 henkeä. Suosituspelaajamäärä 4-6 henkilöä. Isommalle ryhmälle pelaajamääriä voidaan tarvittaessa kasvattaa 8 pelaajaan asti.

Suositeltu vähimmäisikä on 12 vuotta. Nuoremmat lapset pärjäävät hyvin porukan mukana, mutta osa tehtävistä voi olla heille liian hankalia. Huipun peleissä ei ole lapsille sopimatonta sisältöä.

Pelit voidaan soveltaa liikuntarajoitteisille. 

Facebook YouTube Instagram