Taaperopäivä sisältää:

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Seikkailuelämys yläköysiradoilla

Verkkoseikkailuelämys

Verkkoseikkailuelämys

Seikkailuelämys minigolfissa

Seikkailuelämys minigolfissa

Megaliuku

Megaliuku

Pikku Huippu

Pikku Huippu

Taaperopäivä on päivälippu, eli voimassa aloitusajankohdasta sulkemisaikaan. Lipulla voi seikkailla jokaisessa aktiviteettissa niin kauan ja niin monta kertaa kuin haluaa - tietenkin pituusrajojemme ja aukioloajan puitteissa.

Saat lipun helposti ja nopeasti digitaalisena sähköpostiisi tai voit ostaa lipun kioskiltamme saapuessasi.

Osta Lippu

Kenelle taaperopäivä soveltuu?

Taaperopäivä on aikuisen ja alle 120 cm pituisen lapsen kombolippu. Eli siis molemmat pääsevät sisään yhdellä lipulla.

Tietoa seikkailuradoista

Tietoa seikkailuminigolfista

Tietoa verkkoseikkailusta

Köysiradoilla tulee noudattaa seikkailun sääntöjä ja pituusrajoja. Alle 120 cm pituinen lapsi pääsee köysiradoille ainoastaan aikuisen seurassa.

Verkkoseikkailussa aikuisen tulee olla lapsen mukana verkoilla, jos lapsi on alle 5-vuotias.

Köysiseikkailua ei suositella raskaana oleville.

Huippu on huippu

"Lasten mielestä oli ihan parasta! Valjaiden pukemisessa oli tytöillä hämminkiä, mutta onneksi muutama tyttö henkilökunnasta tuli auttamaan nopeasti kun huomasivat että isillä oli yksin paljon autettavaa. Kiva päivä kaikilla."

"Hei, kiitos paljon Huippukokemuksesta! Olimme eilen viettämässä teillä Äitienpäivää (kiitos että äidit pääsivät ilmaiseksi sisään!) ja totesimme kotimatkalla kaikki kuin yhdestä suusta, että oli kivoin Äitienpäivä ikinä! Henkilökuntanne oli todella avuliasta, ystävällistä ja palveluhenkistä (kiitos kaikille!), joten me asiakkaat tunsimme itsemme varsin tervetulleiksi. Kaikkiin kysymyksiin löytyi heti vastaus. Radat olivat vaihtelevia, jännittäviä ja osa aika haasteellisiakin - itselläni meinasi mennä pupu pöksyyn heti ensimmäisellä rastilla kun alla oli vaan vaijeri ja tyhjyys, ja muutama köydenpätkä huojui edessä ilmassa, mutta siitäkin selvittiin ja itseluottamus kasvoi nopeasti taipaleen edetessä ja adrenaliinin kohistessa. Oltiin kyllä jälkeenpäin tosi ylpeitä itsestämme! Tullaan varmasti uudelleenkin nyt kun tiedetään paremmin millaista tuo kiipeily oikein on. Ihan hirveästi en kyllä parannuskohteita nyt edes keksi... En huomannut tarkistaa, onko alueella missään asiakas-wc:tä, mutta jollei ole, niin jokin bajamaja-tyyppinen ratkaisu olisi varmaan hyvä olla? Kiitos vielä kerran Elämyksestä, ja mainiota kautta koko Huippu-tiimille! Nähdään taas!"

Rata oli niin kiva että se loppui liian aikaisin. Golfrata saisi olla pidempikin🙂

llt fungerar bra! Super att personalen också talar svenska, då det är några klassgrupper som inte förstår finska.

Myönteinen kokemus. Lapsenlapsi seikkaili köysiradoilla ja me isovanhemmat tarkailimme alhaalla. Muutama penkki jossa voisi istua olisi mukava.

Tietoa taaperopäivästä

Taaperopäivälippu oikeuttaa seuraaviin aktiviteetteihin yhden päivän aikana:

  • seikkailu köysiradoilla
  • seikkailu verkkopuistossa
  • seikkailuminigolf
  • megaliuku
  • pikku Huippu

Taaperopäivälippu on päivälippu, eli voimassa aloitusajankohdasta puiston sulkemisaikaan saakka. Aktivitettien määrää ei ole rajoitettu. Esimerkiksi seikkailuminigolfia voi pelata niin monta kierrosta kuin aukioloaikojen puitteissa ehtii.

Seikkailuelämys köysiradoille sisältää valjaat, kypärän ja alkukoulutuksen. Seikkailijoilta vaaditaan hanskat. Voit tuoda omat tai ostaa kioskilta.Köysiradoilla tulee noudattaa seikkailun sääntöjä ja pituusrajoja.

Seikkailuelämys minigolfissa sisältää mailan, pallon ja tuloskortin sekä pelaamisen Huipun seikkailuminigolfissa.

Etukäteen ostettu digitaalinen lippu on käytettävissä kahden vuoden aikana ostohetkestä. Lipun voi käyttää seikkailupuisto Huipun normaaleina aukioloaikoina.

Lipun sisältämät aktiviteetit tulee käyttää saman päivän aikana. Lipusta ei anneta rahaa takaisin.

Hintaan sisältyvät kaikki tarvittavat varusteet (hanskat on ostettava erikseen tai voi tuoda omat) sekä perehdytys.

Nouse arjen yläpuolelle!

Facebook YouTube Instagram