Kummius on positiivinen juttu, parhaimmillaan elinikäinen ystävyyssuhde kummin ja kummilapsen välillä. Valtakunnallisen kummipäivän ideana on tarjota mahdollisuus yhteisen ajan viettämiselle kummin ja kummilapsen kanssa. Huipun kummipäivä on osa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon valtakunnallista kummipäivätapahtumaa.

Sunnuntaina kummit ja kummilapset ja kaikki muutkin pääsevät Huipun verkkoseikkailuun ilmaiseksi.

Koe pomppuisat verkot, joita yhdistävät kulkureitit 10 metrin korkeudessa. Alueella on erikokoisia palloja, joilla voi telmiä vapaasti ilman turvavaljaita, sillä turvallisuuden takaa turvaverkko. Verkkoseikkailu huipentuu megaliukuun puun latvasta.

Verkkoseikkailuun ei ole pituusrajoja. Mukaan pääsee heti kun osaa kävellä ilman apua. 

Ota nyt ilo irti verkkoseikkailusta kummilapsesi kanssa! Jos verkoilla seikkailu hermostuttaa perheen aikuisia, apu on lähellä. Osaavat ohjaajamme ovat siellä, missä seikkailijatkin, ja rohkaisevat ja kannustavat tarvittaessa.

Milloin?

Huippu on sunnuntaina 2.6. avoinna klo 10-18.

Verkkoseikkailuun pääsee vielä tuntia ennen sulkemisaikaa.

Huomioitavaa

Alle 5-vuotiaan verkkoseikkailijan mukana tulle olla aikuinen verkoilla.

Verkkoseikkailuun ei voi tehdä kummipäivänä varauksia. Otamme vierailijat sitä mukaan sisään, kun verkkoseikkailussa vapautuu tilaa. Varaamme oikeuden rajoittaa seikkailuajan tuntiin, jotta kaikki pääsevät kokeilemaan.

Facebook YouTube Instagram

Huippu on Kivaa tekemistä -tähtikohde vuonna 2021
Huippu on Green Key -sertifioitu
Huippu on mukana STF-ohjelmassa